top of page

lør. 14. sep.

|

Fanø Bryghus

Strik Og Drik

Det er med stor fornøjelse, at vi på Fanø Bryghus igen i år kan invitere til ”STRIK OG DRIK.” Det er efterhånden blevet en tradition, at strikkere og andre glade sjæle fra hele Nordeuropa, slår vejen forbi Fanø Bryghus.

Strik Og Drik
Strik Og Drik

Tid og sted

2 flere datoer

14. sep. 2024, 18.00 – 21.00

Fanø Bryghus, Strandvejen 5, 6720 Fanø, Danmark

Om eventet

Det er med stor fornøjelse, at vi på Fanø Bryghus igen i år kan invitere til ”STRIK OG DRIK.” Det er efterhånden blevet en tradition, at strikkere og andre glade sjæle fra hele Nordeuropa, slår vejen forbi Fanø Bryghus. Men som noget nyt, er det i år under navnet "Fanø Strik" at vi glæder os til at byde strikkere i alle aldre aldre, former og farver velkomne til nogle hyggelige aftener med øl, strikketøj og ikke mindst et lækkert måltid mad, fra Vademads foodtruck.

Som led i "Strik og Drik"- arrangementerne, afholder vi igen i år også vores traditionelle strikke-ølsmagning. Mens I sidder og strikker, underholder vores dygtige ølsmagningsværter jer med godt øl og fortællinger fra øllets verden,livet på Vestkysten og andre røverhistorier. Undervejs i smagningen bliver der serveret mad fra Vademads foodtruck, parret med de øl som jeres værter nænsomt har udvalgt som de øl, der passer allerbedst til maden. I skal selvfølgelig også smage årets udgave af "Knit Wit", den frugtige witte, vi hvert år brygger til Fanø Strik. Vi glæder os til endnu engang at tage imod alle jer glade strikkere!

Køb billet:

shop.fanoebryghus.dk/products/strik-og-drik

Del dette event

bottom of page