top of page

fre. 13. sep.

|

Teltet ved skolen

Mønsterstrik hjerneaktivitet og garn – Et foredrag

Thea har oplevet over flere omgange at blive ramt af stress og måtte derfor for flere år siden begynde at overveje hvordan hun vil kunne finde en alternativ vej. Tilmelding på fanoestrik@gmail.com. Ved tilmelding skriv: hold nr. 2 mønsterstrik Pris kr. 200

Mønsterstrik hjerneaktivitet og garn – Et foredrag
Mønsterstrik hjerneaktivitet og garn – Et foredrag

Tid og sted

13. sep. 2024, 10.00 – 11.30

Teltet ved skolen, Kåvervej 27, 6720 Fanø, Danmark

Om eventet

Thea har oplevet over flere omgange at blive ramt af stress og måtte derfor for flere år siden begynde at overveje hvordan hun vil kunne finde en alternativ vej.

Theas strikkeopskrifter er baseret af strikkemønstre i alle mulige varianter. Specielt inspireret af japanske strikkemønstre. Strikkemønstre har netop været en stor åbenbaring for hende idet strik gav hendes hjerne en ny-kick-start efter stressnedbrud. Thea har designet strikkeopskrifter til blandt andet LAINE magasinet, Filcolana’s kollektioner og andre garnproducenter.

Med Theas baggrund i at genfinde sig selv efter flere stressnedbrud vil hun fortælle om hendes åbenbaring ved at lære at strikke – som gav hendes nedsmeltede hjerne en kickstart. En oplevelse af at hun fandt en vej til at genskabe aktivitet og energi i hendes hjerne ved at læse og strikke mønsterstrik. Thea har altid haft en matematisk tilgang til alt hvad hun har beskæftiget sig med. Lige fra koderne bag et website til et regneark med et budget og to-do-lister. Den matematiske hjerne har dog altid fulgtes ad med et kreativt og meget visuelt element. To meget forskellige poler der nogle gange havde det svært at mødes. Men det er Thea’s DNA. Struktur & Kreativitet. Thea vil denne aften vise os den side af strik. Hvordan mønsterstrik og farvestrik kan være med til at give både ro og aktivering. Mange af Thea’s strikke designs er baseret på de japanske strikke mønstre. At sammensætte strikke mønster elementer med hinanden på flere forskellige måder – og som kan anvendes til flere designs, på nye måder. Med det kreative sind arbejder Thea også meget med farvestrik som igen er en vej for hende at finde glæde og energi samt aktivere både den matematiske og kreative del af hjernen. Og at man kan ende med sit helt eget kunstværk! Uanset om du er struktureret, matematisk, kreativ eller noget helt andet, så vil Thea gerne dele ud af hendes erfaringer og vise hendes strik frem samt også give input til hvordan du kan kaste dig ud i nye elementer i dit strik…hvis du er nysgerrig på sådan en rejse.

Tilmelding:

Tilmelding på fanoestrik@gmail.com.

Ved tilmelding skriv:  hold nr. 2 mønsterstrik

Bemærk begrænset antal pladser, så skynd jer at melde jer til.

Pris kr. 200

Del dette event

bottom of page